Nijmegen – Op 26 maart gaat PvdA kamerlid Tanja Jadnanansing in gesprek met studenten van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) en de Radboud Universiteit (RU). Onder het genot van pizza zal er op de HAN over de toekomst van het hoger onderwijs worden gesproken.

Jadnanansing wil graag van studenten weten hoe de huidige situatie is in het hoger onderwijs en wat er volgens de studenten nog aan verbeterd kan worden. “De laatste tijd is er veel veranderd in het hoger onderwijs. Er zijn allerlei maatregelen ontwikkeld die de kwaliteit en toegankelijkheid van het hoger onderwijs onder druk zetten” legt Maarten Venhovens, fractielid van LijstAKKU, uit. Venhovens is erg blij dat Tanja Jadnanansing met Nijmeegse studenten in gesprek wil gaan. “LijstAKKU vindt het erg belangrijk dat de mening van studenten gehoord wordt in de Tweede Kamer.”

De pizzasessie zal op 26 maart plaatsvinden van 16:30 tot 18:30 uur op de HAN locatie “Laan van Scheut”. Studenten kunnen zich aanmelden via pizzasessie@studentenvakbondakku.nl.

Doe mee! Deel dit bericht.