De laatste tijd wordt er veel geschreven en gespeculeerd over de bestuursmaandendiscussie die de medezeggenschap momenteel voert met het College van Bestuur (CvB). Om misverstanden uit de weg te gaan, hier een bericht over de stand van zaken omtrent dit overleg.
Momenteel is AKKUraatd samen met de koepelleden in de USR in overleg met Dienst Studentenzaken en de rector. Dit naar aanleiding van het bericht van de rector dat het CvB de regeling FONDS wil veranderen. Het CvB wil namelijk naar buiten graag uitstralen dat zij mensen niet sponsort om vertraging op te lopen.
De uitgangspunten (hier te vinden), vormen de basis waarop de onderhandelingen plaatsvinden. Hierin staat niets over het verdwijnen van de fulltime beurs. In het AKKUraatd verkiezingsprogramma viel al te lezen dat wij voorstander zijn van handhaving van financiering voor fulltime bestuurders. Het spreekt voor zich dat AKKUraatd haar uiterste best doet ons verkiezingsprogramma waar te maken. Zij proberen er voor iedere vereniging een goede regeling van te maken.

Mochten hier verdere vragen of opmerkingen over zijn, is AKKUraatd uiteraard altijd bereikbaar via  akkuraatd@gmail.com.

Van website AKKUraatd.nl

Doe mee! Deel dit bericht.