Als je meer dan een jaar langer staat ingeschreven dan de formele duur van je bachelor- of je masteropleiding, kan je dat al met ingang van september 2011 € 3000 extra kosten, bovenop je wettelijk collegegeld. Let op: hierbij tellen al je inschrijvingsjaren in het hoger onderwijs mee, ook als dat aan een andere universiteit of hogeschool was.

De Universitaire Studentenraad (USR) heeft samen met Dienst Studentenzaken een aantal activiteiten opgezet ter ondersteuning van potentieel vertraagde studenten. Deze activiteiten zijn erop gericht om studenten vooruit te helpen met hun studie. Zo wordt er een scriptieboost georganiseerd voor studenten die vast zitten met hun scriptie.

Tot slot zal er op dinsdag 5 april om 17 uur in Collegezaal CC2 een speciale voorlichtingsbijeenkomst worden georganiseerd. Tijdens deze bijeenkomst zal nadere informatie worden gegeven over de langstudeerdersregeling en over de opgezette extra activiteiten.
Meer informatie of aanmelden voor cursussen?

www.ru.nl/langstudeerders

AKKU juicht het toe dat de universiteit zich inzet om hogere collegegeldkosten bij studenten te voorkomen. Hoewel wij er natuurlijk nog gelukkiger mee zouden zijn als deze Halbeheffing geheel en al niet ingevoerd wordt…

Doe mee! Deel dit bericht.