De energieprijzen stijgen snel. Heel veel mensen zien hun energierekening stijgen, waaronder ook studenten. Om mensen met een laag inkomen tegemoet te komen, heeft het kabinet besloten een compensatieregeling in het leven te roepen waardoor de hogere energiekosten deels kunnen worden opgevangen. Studenten vallen echter buiten deze regeling. Daarnaast gebruiken sommige verhuurders de stijgende energieprijzen om de huur meer te verhogen dan nodig. Wij, studentenvakbond AKKU en de gemeenteraad van Nijmegen, willen graag inzicht in hoe groot deze problemen zijn. Is jouw huur verhoogd door de energieprijzen? Vul dan vooral onderstaand formulier in. Het doel is om inzicht te krijgen in hoe groot het probleem is en in hoeverre het leeft onder de studenten. Alvast bedankt!


Interesse in wat AKKU nog meer voor studenten doet? Klik hier!


    Mag ook anoniem!

    Was het in overleg of niet?

    Deze gegevens worden alleen op de website bewaard. Als er geen mensen meer gecontacteerd worden over dit onderwerp, wordt de data verwijderd.

    Denk je dat je huur teveel of onterecht verhoogd is? Neem vooral een kijkje bij Stichting Huurteams Nijmegen! Zij staan voor je klaar om ervoor te zorgen dat je een eerlijke huur betaalt.