Wil jij je persoonlijk ontwikkelen in een weekend vol met trainingen, coaching en gezelligheid? Ga dan mee op het Groei!Weekend. Lees hieronder verder voor meer informatie, of neem een kijkje op de website.

Het Groeiweekend is vaker georganiseerd en altijd tot genoegen van de deelnemers!

Het Groei!Weekend is een weekend rondom het thema Persoonlijke Ontwikkeling. Het weekend bestaat uit trainingen en workshops met veel vrije ruimte voor bijvoorbeeld een coachingsessie of een wandeling door de mooie omgeving. Thema’s die langs komen, zijn onder andere:

Zijn: wie ben ik? (en dat oké vinden!)
Willen: wat maakt me gelukkig, wat geeft me veel energie en wat wil ik neerzetten?
Doen: hoe krijg ik meer dingen uit mijn handen? En hoe houd ik dat vast?
Verbinden: hoe ga ik om met mijn eigen behoeften en die van anderen?

Een training bestaat uit gesprekken in groepjes, zelf dingen op een rij zetten, oefenen met nieuw gedrag of het krijgen van nieuwe tools en perspectieven. Een maand na het weekend organiseren we ook een Terugkomdag. Op deze dag vieren we de successen en zetten we puntjes op de i bij wat nog moeizaam gaat. Zo heb je tussen het Weekend en de Terugkomdag een maand om nieuwe dingen uit te proberen: lekker overzichtelijk!

Voor wie: studenten en starters
Wanneer: 13-15 maart
Kosten: 120-150 euro, afhankelijk van draagkracht

Ben je benieuwd hoe het programma eruit ziet? Of nieuwsgierig naar de trainers die dit alles vrijwillig neerzetten? Meer informatie is te vinden op de website van het Groeiweekend.

Doe mee! Deel dit bericht.