Laatste update: 15 mei

Waar kun je terecht met vragen?

Informatie over AKKU-diensten

Er zijn verschillende maatregelen van kracht om de verspreiding van het coronavirus te mitigeren. Ook wij nemen onze verantwoordelijkheid. Lees hieronder over de bereikbaarheid van onze eigen diensten.

Groente- en fruitpakketten

Het blijft vooralsnog mogelijk om groente- en fruitpakketten op te halen. Mocht dit veranderen, dan mailen we je. Op dinsdag en woensdag is er iemand aanwezig op kantoor om open te doen. We vragen je om de volgende extra hygiënevoorschriften in acht te nemen.

  1. Ga voor de deur staan en zwaai naar wie binnen zit. Wij doen de voordeur voor je open. Alle andere deuren zijn al open. Zo vermijden we contactoppervlakken.
  2. Om dezelfde reden strepen wij de komende tijd ook voor jou de lijst af. Als je je naam noemt kan het aanwezige bestuurslid de lijst controleren.
  3. Is er al iemand anders in de berging? Wacht dan even op de gang.
  4. Er is voorlopig geen wisselkrat.
  5. Heb je klachten zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Kom dan niet. Vraag aan iemand anders of deze het pakket voor je wilt ophalen. Je kunt ons altijd mailen, zodat je meer tijd hebt om dit te regelen. 
  6. Wijzigingen kun je net zoals altijd doorgeven door te mailen naar groentenenfruit@akku.nu

Rechtswinkel AKKU

In verband met het coronavirus is er voorlopig, in ieder geval tot 6 april, geen spreekuur op ons kantoor. Ook telefonisch zijn wij de aankomende tijd niet bereikbaar.

Stuur je vragen daarom in via het webformulier op onze pagina. Je wordt dan zoals altijd binnen vijf werkdagen geholpen.

Informatie voor werkgroepleden

Het werk in onze werkgroepen gaat in principe gewoon door. Veel activiteiten zullen echter geen doorgang vinden. Per werkgroep zal worden besproken hoe AKKU zich de komende tijd vanuit huis dienstbaar kan maken voor studentenbelangen.

Het is voorlopig, in ieder geval tot 6 april, niet wenselijk dat er op kantoor activiteiten of vergaderingen worden gehouden. Het kantoor is ook niet langer standaard open. Heb je een vergadering gepland? We raden je ten zeerste aan om te videobellen via Google Hangouts. Zodra je mensen voor een afspraak uitnodigt in Google Calendar, verschijnt er automatisch een link. Je hoeft hiervoor niets te installeren. Google even als je dit niet krijgt uitgevogeld en bel een bestuurslid als het daarna nog steeds niet lukt.

Is het echt nodig om naar kantoor te komen? Wil je bijvoorbeeld iets ophalen? Neem dan contact op met het bestuur via info@akku.nu. We kunnen dan een afspraak maken, zodat dit op een verantwoorde manier kan.

Evenementen en activiteiten

In beginsel zijn al onze evenementen en activiteiten afgelast, in ieder geval tot 6 april. Wat er daarna gaat gebeuren, is ook voor ons nog onduidelijk. Meer informatie volgt later.

#Nietmijnschuld

Voor de #Nietmijnschuld-campagne zullen wij de komende tijd geen fysieke activiteiten meer organiseren. We gaan verder met het voeren van campagne, maar dan online. Het is mogelijk om de petitie te tekenen op de website van de campagne.