Dag Datum Tijdstip Locatie
donderdag
13-02-2020 18:00 - 21:00 AKKU-Kantoor, Nijmegen

AKKU is een grote campagne aan het opzetten voor (1) een nieuwe basisbeurs, (2) compensatie voor de schuldengeneratie en (3) investeringen in onderwijskwaliteit. Niet alleen in Nijmegen, maar samen met de hele federatie van de LSVb en FNV Young & United.

Onze studieschuld is niet onze schuld. Nee, onze studieschuld is de schuld van de regering. Zij hebben al jarenlang geen geld over voor onderwijs en vonden het eerlijk om tijdens de crisis hun begrotingstekorten op te vullen door geld van studenten af te pakken. Maar nu het geld in Den Haag tegen de plinten klotst, horen we niks meer van ze. Daarom gaan wij het komende jaar zelf onze eisen afdwingen met een grote campagne.

Doe je mee? Op 13 februari organiseren we een voorlichtingsavond. De FNV geeft dan uitleg over het campagneplan voor mensen die interesse hebben om actief te worden. We hebben trouwens ook pizza. FF aanmelden is dus wel zo handig 🙂

De locatie is ‘de Ondergang’. Dat is de gang met verenigingen onder het Elinor Ostromgebouw. De ingang bevindt zich direct onder de loopbrug, naast de ondergrondse fietsenstalling.

18:00 inloop met pizza
18:15 voorlichting
19:30 uitloop met borrel


Categorieën

Meld je aan

Reserveringen voor dit evenement zijn gesloten.

Doe mee! Deel dit bericht.