Trainingen

Het AKKU Trainingsbureau ondersteunt studenten en studentbesturen van de Radboud Universiteit (RU) en de Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN) om het meeste uit hun studiecarrière te halen. Daarom biedt het Trainingsbureau toegankelijke trainingen aan van hoge kwaliteit.

Het Trainingsbureau organiseert regelmatig gratis trainingen voor individuele studenten. Bij deze laagdrempelige trainingen worden studenten kort maar intensief getraind in competenties die essentieel zijn bij het studeren, zoals time management en presenteren. Ook studentenverenigingen en –organisaties, en medezeggenschapsorganen kunnen een training aanvragen bij het AKKU Trainingsbureau. Deze goedkope en unieke trainingen worden speciaal aangepast aan de wensen van de trainees.

De trainers van het AKKU Trainingsbureau zijn studenten met ervaring in de wereld van het studentenbestuur en de –medezeggenschap. Voorafgaand aan het begin van hun trainerscarrière zijn ze intensief opgeleid om het trainen tot een succes te maken. De trainers worden doorlopend en intensief begeleid.

Ga voor meer informatie en het aanvragen van trainingen naar de website van het trainingsbureau, of stuur een e-mail naar trainingsbureau@akku.nu.