Rechtswinkel

Heb je problemen met je huisbaas of werkgever? Ben je het niet eens met een beslissing van een examinator? Heb jij online iets besteld, maar is dit nog steeds niet geleverd? De AKKU Rechtswinkel staat voor je klaar! Wij bieden juridische ondersteuning aan studenten én aan verenigingen.

Vul snel het contactformulier hieronder in, of kijk onderaan deze pagina om onze contactgegevens te vinden.

Ons team bestaat uit vijftien getalenteerde, gemotiveerde rechtenstudenten van zowel de Radboud Universiteit als de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Wij hebben de vaardigheden in huis om een beroep-, bezwaar- of verzoekschrift op te maken en kunnen deze in overleg met jou opstellen. Verder hebben wij nauw contact met een aantal advocaten. Zij staan klaar om een zaak over te nemen indien dit nodig blijkt.

Wij zijn vertrouwd met verschillende rechtsgebieden, waardoor we de meest uiteenlopende vragen kunnen behandelen. Denk aan vragen over het arbeidsrecht, huurrecht, onderwijsrecht, consumentenrecht, personen- en familierecht, verenigingsrecht, maar ook over problemen met DUO.

Per e-mail zijn we te bereiken per mail via rechtswinkel@akku.nu.

Ook kun je ons bellen of WhatsAppen op dinsdag van 11.00 – 13.30 uur en woensdag van 13.00 – 15.00 uur.

Het nummer van de rechtswinkel is +31 6 1897 5174.

Mocht je liever door ons gebeld willen worden, vul dan boven ana deze pagina het contactformulier in. Wij nemen binnen vijf werkdagen contact met je op om de kwestie te bespreken.

Vind je het prettig om je vraag in een persoonlijk gesprek te bespreken? Kom dan gerust langs tijdens het inloopspreekuur! De inloopspreekuren zijn van dinsdag 11.00 – 13.30 uur en woensdag 13.00-15.00 uur op het kantoor van Studentenvakbond AKKU, Kamer N-1.280, Heyendaalseweg 141, 6525 AJ Nijmegen.