Hiermee nemen we contact op...

...tenzij je liever belt.

Ja, ik mail om het datalek

Denk aan de OER van jouw opleiding, of je huurcontract.

Omdat wij de komende periode thuiswerken, zijn wij tijdelijk niet telefonisch bereikbaar. Gebruik het contactformulier hierboven om contact met ons op te nemen.

Heb je een vraag of probleem? Met het bovenstaande contactformulier ben je het snelst geholpen. Per e-mail zijn we ook te bereiken op rechtswinkel@akku.nu.

Wil je liever met iemand sparren? Je kunt ons ook bellen of WhatsAppen op dinsdag van 11.00 – 13.30 uur en woensdag van 13.00 – 15.00 uur.

Op de bovenstaande tijden organiseren wij tevens ons inloopspreekuur. Je bent dan ook welkom voor een kop koffie of thee op het kantoor van Studentenvakbond AKKU.

Klik op de vragen hierboven voor meer informatie.

Heb je problemen met je huisbaas of werkgever? Ben je het niet eens met een beslissing van een examinator? Heb jij online iets besteld, maar is dit nog steeds niet geleverd? De Rechtswinkel AKKU staat voor je klaar! Wij bieden juridische ondersteuning aan studenten én aan verenigingen.

Ons team bestaat uit vijftien getalenteerde, gemotiveerde rechtenstudenten van zowel de Radboud Universiteit als de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Wij hebben de vaardigheden in huis om een beroep-, bezwaar- of verzoekschrift op te maken en kunnen deze in overleg met jou opstellen. Verder hebben wij nauw contact met een aantal advocaten. Zij staan klaar om een zaak over te nemen indien dit nodig blijkt.

Wij zijn vertrouwd met verschillende rechtsgebieden, waardoor we de meest uiteenlopende vragen kunnen behandelen. Denk aan vragen over het arbeidsrecht, huurrecht, onderwijsrecht, consumentenrecht, personen- en familierecht, verenigingsrecht, maar ook over problemen met DUO.