Rechtswinkel

Studentenvakbond AKKU is dé studentenbelangenbehartiger van Nijmegen! Heb je problemen met je huisbaas of werkgever? Betaal je te veel huur? Ben je het niet eens met een beslissing van een examinator? Heb jij online iets besteld, maar is dit nog steeds niet geleverd? Zou je de statuten van je studievereniging willen veranderen? Of ben je op zoek naar algemeen juridisch advies?

Wij staan voor je klaar! De Rechtswinkel is een belangrijk onderdeel van de Nijmeegse studentenvakbond. Ons team bestaat uit vijftien getalenteerde, gemotiveerde rechtenstudenten van zowel de Radboud Universiteit als de Hogeschool van Arnhem Nijmegen. Wij zijn vertrouwd met allerlei verschillende rechtsgebieden, waardoor we de meest uiteenlopende vragen kunnen behandelen. Denk hierbij aan vragen over het arbeidsrecht, huurrecht, onderwijsrecht, consumentenrecht, personen- en familierecht, verenigingsrecht, maar ook over problemen met DUO. Wij hebben de vaardigheden in huis om een beroep-, bezwaar- of verzoekschrift op te maken en kunnen deze in overleg met jou opstellen. Verder hebben wij nauw contact met een aantal advocaten. Zij staan klaar om een zaak over te nemen indien dit nodig blijkt.

Per e-mail zijn we te bereiken op rechtswinkel@akku.nu. Telefonisch en via WhatsApp zijn onze vrijwilligers op dinsdag van 11.00 – 13.30 uur en woensdag van 13.00 – 15.00 uur op +31 6 22 62 93 63 te bereiken. Mocht je liever door ons gebeld willen worden, vul dan onderstaand contactformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk, maar in ieder geval binnen vijf werkdagen contact met je op om de kwestie te bespreken.

Vind je het prettig om je vraag in een persoonlijk gesprek te bespreken? Kom dan gerust langs tijdens het inloopspreekuur! De inloopspreekuren zijn van dinsdag 11.00 – 13.30 uur en woensdag 13.00-15.00 uur op het kantoor van Studentenvakbond AKKU, Kamer N-1.380 (onder de loopbrug van het Gymnasion), Heyendaalseweg 141, 6525 AJ Nijmegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *