Organiseer je een evenement, zoals een lezing of een ALV? Voor een studentenvereniging is catering vaak te prijzig. Zelf koffie zetten met een percolator is goedkoper, en via AKKU heel eenvoudig.

 • Iedere werkdag op te halen
 • Veel goedkoper dan koffiecatering
 • Geen gesjouw: wij zitten op de campus
 • Filters gratis bijgeleverd
 • Voor studenten, door studenten

We hebben een percolator voor koffie en een percolator voor thee. Met beide kunnen per keer 48 kopjes of 34 mokken worden gezet. De percolators worden geleverd inclusief filters maar zonder koffie. Bekijk hieronder de prijzen en reserveer direct.

Direct reserveren

  Van de contactpersoon

  Hiermee nemen we contact op...

  Optioneel

  ...tenzij je liever belt.

  Vul het waterreservoir met koud water. U kunt de benodigde hoeveelheid water aflezen van de vulniveau-aanduiding.

  Zet het apparaat in elkaar door het stijgbuisje (hol en lang) in de opening van de filterhouder (zeef) te steken en beide delen vervolgens samen in het reservoir te plaatsen. Plaats de filterhouder en het stijgbuisje samen in het reservoir. Het stijgbuisje schuift in de verwarmingsopening in het midden van de bodem. Je hoeft hierbij geen druk op het buisje te zetten. De filterhouder past precies in het reservoir, waardoor het geheel blijft staan.

  Plaats een rond filter in de filterhouder. Gebruik je een filter zonder gat in het midden? Prik dat er dan zelf in met een mes of schaar.

  Strooi gemalen koffie (ca. 6 g. per kopje) in de filterhouder, of doe een aantal theezakjes in het reservoir. Let goed op: deze percolators voor koffie en voor thee houden wij graag gescheiden.

  Sluit de koffiemachine met het deksel en draai deze dicht.

  Zet de koffiemachine aan door de AAN/UIT-knop in de positie I te zetten. Het rode controlelampje in de schakelaar gaat branden en geeft daarmee aan dat het apparaat werkt en dat de kookcyclus bezig is.

  Na afloop van de kookcyclus gaat het groene controlelampje warmhouden branden. De temperatuur gaat automatisch omlaag en de koffie wordt warm gehouden op serveertemperatuur totdat u de AAN/UIT-knop in de positie O zet of de stekker uit het stopcontact trekt.

  Geniet nog snel zelf van een lekker kopje koffie voordat alle gasten komen.

  Het is belangrijk om de percolators schoon te maken na ieder gebruik. Haal wel eerst de stekker er uit en wacht tot het apparaat afgekoeld is.

  Maak de filterhouder, het stijgbuisje en het deksel schoon. Droog deze meteen af.

  Maak het waterreservoir schoon. Spoel eerst de koffieresten weg met koud water. Vul het reservoir vervolgens met een klein laagje warm water. Maak dan het reservoir schoon met een sponsje. Laat dit als laatste weglopen door het kraantje, om ook deze te spoelen.

  Neem de koffiemachine aan de buitenkant af met een vochtig doek en droog deze meteen af

  Werkt de percolator niet? Dan staat waarschijnlijk de veiligheidsmodus aan. Lees de gebruikshandleiding hieronder door om het probleem op te lossen.

  De percolators zijn van het model Regina Plus 40T.