Sinds een paar jaar is het mogelijk om iedere week een tas vol verse biologische groente en fruit op te halen bij Studentenvakbond AKKU. Je krijgt elke week een tasje vol met lekkere groenten en fruit waarvan minimaal één ‘vergeten’ groente. Op deze manier eet je gezond én gevarieerd!

  • Biologisch geteeld
  • Makkelijk op te halen op de campus
  • Uit de omgeving
  • Wekelijks originele recepten
  • Minder verpakkingsmateriaal

De groenten komen van biologisch tuinbouwbedrijf de Stroom uit Hemmen, waar de groenten een dag van tevoren worden geoogst. De groenten zijn extra lekker en extra gezond, omdat er geen gebruik wordt gemaakt van chemische bestrijdingsmiddelen en kunstmest. Op deze manier worden de groenten op de meest milieuvriendelijke manier geteeld. Daarnaast zijn de groenten ook seizoensgebonden.

1) Eenpersoonspakket voor 7,00 euro per week (blauw gekleurd tasje)
2) Tweepersoonspakket voor 10,50 euro per week (groen gekleurd tasje)
3) Driepersoonspakket voor 15,00 euro per week (papieren tasje)
4) Vierpersoonspakket voor 18,00 euro per week (krat)

Naast de groentepakketten zijn er ook fruitpakketten op te halen bij AKKU. In het fruitpakket zit wekelijks drie of vier verschillende soorten fruit. Het fruit is zoveel mogelijk regionaal én van het seizoen, zoals appels, peren,  pruimen, aardbeien, bramen en druiven. In de winter wordt het aangevuld met fruit uit Zuid-Europa, zoals sinaasappels, mandarijnen en kiwi’s.

1) Normaal voor €9,00 per week
2) Middel voor €12,00 per week
3) Groot voor €18,00 per week

Abbonnee worden

Voor- en achternaam

Gebruik geen studentenmail

Ik machtig Tuinderij de Stroom om geld van mijn rekening af te schrijven.

De kosten worden maandelijks afgeschreven met een doorlopende SEPA-incasso. De kosten per pakket zijn hierboven te vinden. Het incassant-ID van Tuinderij de Stroom is NL22ZZZ091555390000.

Vul straatnaam en huisnummer in

Ja, ik ga akkoord.

Kijk op www.akku.nu/privacy voor de voorwaarden.

Als je iets wil wijzigen, bijvoorbeeld een nieuw adres of een groter pakket stuur dan een mail naar groentenenfruit@akku.nu. Als je eenmalig een week geen pakket wilt, kun je dit ook vóór vrijdag 14.00u mailen naar het hierboven genoemde e-mailadres. Vrijdag worden de groentepakketten besteld voor de week erop.

Als je een groentepakket ophaalt, teken je af op de aftekenlijst, deze is te vinden op de deur. Iedere week staat er ook een wisseldoos, zodat je groenten uit het pakket die je niet lekker vindt, kunt ruilen. Vergeet niet je tas weer mee terug te nemen, zodat deze kan worden hergebruikt.