Maandagochtend, iets dat over het algemeen niet spontaan een lach op je gezicht tovert, behalve maandagochtend 15 augustus. Het was zover, de introductie ging van start. Vol goede moed begaven wij ons naar het kantoor om daar de eerste voorbereidingen te treffen voor de intromarkt en voor later op die dag, de befaamde vegetarische wraps.

Gewapend met koffie, thee en een bakfiets vol met promotiemateriaal vertrok de eerste groep helden richting de intromarkt van de RU terwijl een andere groep helden reeds begonnen was aan de -wellicht meest nobele taak van de week; het snijden van de uien. En ondanks de vele tranen die vloeiden, was daar zowaar de zon. Dit laatste ingredient was van essentieel belang, met name tijdens de intromarkt. Het nog ietwat modderige park Brakkenstein fleurde binnen de kortste keren op en AKKU werd hier op een geweldige manier getoond aan de stroom nieuwe studenten die haar weg tussen de kraampjes baande.

Ook de wraps waren weer in grote getalen aanwezig. Onze chefkoks hebben hun culinaire hoogstandjes in de strijd gegooid om er een prima maaltijd van te maken. Helaas bleek de opkomst wat laag wegens een “logistiek” foutje. Als heuze AKKU’ers hebben wij ons echter niet laten kennen en zijn wij vrolijk elke avond doorgegaan – ongeacht wat bepaalde ANS-recensies daarover hebben gemeld. En deze inzet is beloond; we hebben de laatste dag van ons wrap-festijn mogen afsluiten met zo’n 40 gasten, wat we een mooi resultaat vinden! Gelukkig konden we hierna onze voetjes wat rust gunnen door op een bank te ploffen, verstand op nul te zetten en te genieten van de filmavond.

Een supergezellig introductieweekend volgde, waarna het tijd was voor de introductie op de HAN. Ook hier heeft AKKU zich met een groot team laten zien, onder andere op de intromarkt. Hierna was het tijd voor de HAN-staddag. Met de bakfiets, spelkaarten en goede moed in de aanslag vertrok men richting de stad, op weg naar een super gezellige middag. Introductiegroepjes stonden zowaar in de rij om mee te kunnen doen aan onze activiteit, hoera!

En toen was het toch echt zo ver… het einde van onze introductie kwam in zicht. Wat voelde als een paar maanden werk (wat misschien ook wel zo was), leek in een oogwenk voorbij te zijn gegaan. Al deze inspanningen vroegen om een goede afsluiting. Tijd voor een feestje dus! Een smakelijk feestje welteverstaan. Met een vegetarische barbecue hebben wij onze introductie afgesloten en wij kijken dan ook met een VOLdaan terug op onze eerste weken als bestuur hier bij AKKU. Een erg geslaagde intro!

Doe mee! Deel dit bericht.