Het kan voorkomen dat je niet langer lid van Studentenvakbond AKKU kunt of wilt zijn. Dat vinden wij jammer. Je kunt je lidmaatschap beëindigen via het formulier onderaan deze pagina. Je ontvangt per mail een bevestiging wanneer uw uitschrijving is doorgevoerd. Vragen kun je richten aan info@akku.nu.

English: There is currently no English form via which you can end your membership. If you would like to end your AKKU membership, please send an e-mail to info@akku.nu.

Vriend van AKKU blijven

Mocht je AKKU nog een warm hart toe willen dragen, dan kun je overwegen om Vriend van AKKU te worden. Met een kleine financiële bijdrage zorg je dat we ons werk kunnen doen zonder daarbij afhankelijk te zijn van de HAN en de RU.Elders studeren?

Ga je verder met studeren, maar dan in een andere stad? Dan is het de moeite waard om een kijkje te nemen bij één van onze zusterbonden. In maar liefst tien Nederlandse studentensteden is er namelijk een studentenvakbond actief die met ons samenwerkt in de landelijke federatie van de LSVb.

Zelfs in het buitenland is de studentenvakbeweging volop actief. In de Europese Unie worden wij vertegenwoordigd door de European Students’ Union. Via hun website kun je informatie vinden over bijna 50 studentenbonden die er internationaal zijn. Ook tijdens je buitenlandverblijf kun je dus bij de studentenvakbeweging actief blijven!Uitschrijfformulier

    Zoals bij je inschrijving, ter controle

    Mocht je nog iets kwijt willen.

    Ik ben al langer dan een jaar geen studentIk studeer niet meer in NijmegenIk heb geen tijd meer voor AKKUIk kan me niet langer vinden in de werkzaamheden van AKKUIk vind de contributie te hoog

    1 à 2 keer per jaar ontvang je nieuws over de hoogtepunten van dat jaar.