Komend jaar levert AKKUraatd de voorzitter van de Universitaire Studentenraad (USR). Met de installatie van de XXIe USR van de Radboud Universiteit vanochtend (d.d. 04-09-2017) is bekend geworden dat Fatbardha Selmani komend jaar als voorzitter zitting zal nemen. Fatbardha Selmani is blij met de functie die ze zal vervullen: ‘We zijn blij dat we na vier jaar weer de voorzitter mogen leveren voor het presidium van de USR. Ik kijk ernaar uit om als voorzitter de belangen te behartigen van elke student  aan de Radboud Universiteit. Dit doe ik natuurlijk niet alleen, maar samen met alle andere raadsleden’.

 

 

In het presidium van aankomend jaar wordt Fatbardha bijgestaan door vice-voorzitter Wouter van Weert (CHECK) en secretaris Anne Kurstjens (CSN).  In de fractie van AKKUraatd zijn naast Fatbardha Selmani (Rechten) deze ochtend ook Lieve Heijsters (Sociologie), Tessa van Erp (Communicatie- en Informatiewetenschappen) en Stijn van Uffelen (Wis- en Natuurkunde en Filosofie) geïnstalleerd.

 

Komend jaar zal AKKUraatd zich wederom inzetten voor kwalitatief goed en toegankelijk onderwijs , een studentenleven voor iedereen, een duurzamere universiteit en sterke medezeggenschap. Met vier verkozen AKKUraatd’ers in de studentenraad, waaronder de voorzitter van de XXIe USR,  zullen wij vol vertrouwen en energie strijden voor de Nijmeegse studenten.

 

Foto: Fatbardha Selmani (AKKUraatd/Johannes Fiebig)

Doe mee! Deel dit bericht.